OPENINGSTIJDEN

Weekdagen

Maandag tot Vrijdag:
7:00 - 23:00

Weekeinde

Zaterdag:
7:00 - 20:00
Zondag:
9:00 - 20:00

Feestdagen

Welkom bij

Club Chat


Amsterdam News

Zomerrooster per 2 juli

Het is al weer juli, de zomervakantie staat voor de deur! Zoals ieder jaar passen wij in de maanden juli en augustus ons rooster op de vakantieperiode aan. Lees verder om te weten wat dat betekent voor uw favoriete les(sen).

De zomermaanden zijn traditioneel rustige maanden, wij hebben ons rooster hierop aangepast. Maar omdat we de thuisblijvers graag de service blijven bieden die ze van ons gewend zijn, gaat het om slechts een klein aantal aanpassingen.

Wijzigingen:

Maandag
Groepsles Welkom
19.15 uur wordt 20.15 uur

Donderdag
Aquarobics
9.15 uur wordt 9.45 uur

Zondag
Bodyshape
13.00 uur wordt 13.15 uur


Lessen die komen te vervallen

Woensdag
kids Yoga van 14.00 uur

Zondag
Group Cycling van 17.00 uur

Workshops voor de thuisblijvers

Ga je in juli niet op vakantie? Neem dan deel aan 1 van onze leuke workshops. Een sportieve manier om de zomer door te komen.

Yoga Prana flow workshop op 22 juli van 14.30 tot 17.00

Dit is een dynamische workshop gegeven door onze Yogadocent Simon. Deze workshop is geschikt voor deelnemers die aan minimaal

10 lessen Yoga hebben deelgenomen. Bij voorkeur niet alleen Hatha Yoga, maar ook Vinyasa, Power of Ashtanga Yoga.

Gamze's Step & Shape Interval Training op zaterdag 21 juli van 9.15 tot 10.00 uur
 
Een intensieve interval training, gegeven door onze topdocent Gamze. Niet alleen goed voor het uithoudingsvermogen maar ook nog eens voor de spierversterking.

Personal trainer van de maand

Elke maand stelt 1 van onze Personal Trainers zich persoonlijk aan u voor. Deze maand Keoma Veldhuis.

Naam: Kéoma  Veldhuis                                                                       
Geboortejaar: 14-02-1984
Talen: Grieks, Nederlands, Engels.
Opleidingen: CIOS Haarlem, NASM, Bootcamp Nederland, NSCA.
Hobby’s: Voetbal, Running, Fitness en reizen
Aantal jaren actief bij David Lloyd: 2

Specialisatie: 
- Bootcamp / Bar-Barian workout (Strength en conditioning)
- Kettlebells
- Lose and shape up (afvallen en weer in een strakke fitte vorm komen)
- Running

Nadat ik mijn CIOS Sport opleiding succesvol had afgerond met als specialisatie Sport & Beweging Management was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Met de vraag wat ga ik nu doen?  De zoektocht naar iets waar ik mij zelf in kon verdiepen en mezelf kon ontplooien en tot een ware passie in mijn leven kon brengen kwam per ongeluk op mijn pad. Wat begon als een grap is uiteindelijk uitgegroeid tot een ware interesse en passie in mijn leven.

Het lot bracht mij bij David Lloyd waar ik de mogelijkheid kreeg om mijn kennis uit te breiden doormiddel van verschillende opleidingen. Na het succesvol afronden van die opleidingen kon ik aan de slag als Personal trainer. Mijn passie en mijn commitment voor een gezonde levenstijl kon ik nu overbrengen naar mijn PT klanten doormiddel van Personal Trainingen.

Het is belangrijk dat er een bepaalde klik is tussen de Personal Trainer en de klant, want alleen zo kun je 100% goed met elkaar werken, met betere resultaten tot gevolg.

Binnen mijn trainingen wordt er hard gewerkt aan de doelstellingen van de klant, maar ook aan de extra kleine dingen die vaak over het hoofd worden gezien zoals houding.

Op het moment dat een Personal Trainer iemand training gaat geven dan zijn die twee personen een team. Een team dat samen naar een doel streeft, een doel dat na elke training een stukje dichterbij komt. Maar om die doelstelling te bereiken is er hard werk nodig. Een 110% inzet, waarbij ik als Personal Trainer je zal steunen en zal helpen. Samen halen we jouw doelstelling ‘inch by inch’, stap voor stap.

Uiteindelijk gaat het er om dat de resultaten worden behaald met een grote glimlach na elke training.

Creche tijdens de zomervakantie

Ondanks het mooie weer en de zomervakanties, blijven de openingstijden van de creche  in de zomer ongewijzigd. Zo bieden we u ook in juli en augustus de service die u van ons gewend bent. Wat doen we nog meer voor onze jongste leden? Lees snel verder

De zomervakantie staat voor de deur! Dat betekent mooi weer. Misschien ga jij zelfs wel op vakantie naar een warm en zonnig land. Om je alvast voor te bereiden, kun je samen met de crechejuffen je eigen zonnenklep maken.

Maar dat niet alleen. Misschien ben je zelf geen lid, maar vindt je het wel leuk om samen met je vader of moeder lekker te komen zwemmen in de vakantie. Ook dat kan natuurlijk. Voor een kinderdagkaart van slechts € 7,50 kun je samen met papa of mama de hele dag lekker naar het zwembad.

Maandactie bij de bar!

Zoals de meesten al weten, is het horeca gedeelte van David Lloyd Amsterdam weer open. Sinds 1 juni heeft Denkers Horeca zijn intrek genomen om iedereen te voorzien van een hapje en een drankje. Iedere maand is er weer een nieuwe actie.

De actie voor de maand juli 2012 is:

Van 1 juli t/m 31 juli  krijgt u uw eerste frisdrank gratis tijdens het nuttigen van de door ons gemaakte weekschotel á € 10,00.

Namens alle medewerkers - Tara, Dymfna, Bregje, Coen, Madike en Ingrid - tot ziens bij ons aan de bar.

Blijf op de hoogte van evenementen en het laatste nieuws over uw club

Ja Nee
Submit