Binnenbad, Sauna, Stoombad and JacuzziFitnesszalenCrechePhysio and MassageZonnebankenBar / RestaurantInternetcafe and WIFI MEER OVER FACILITEITEN
Nieuwe Leden Inlichtingen
T:
088-0202103 lokaal tarief
Bestaande leden inlichtingen
T:
020-5897150

Amsterdam

Zoveel meer dan alleen maar fitness.

 

Welkom bij David Lloyd, Amsterdam

Mijn naam is Olaf Havinga en ik ben de trotse general manager van David Lloyd Amsterdam. Ik wil u graag alles vertellen over onze prachtige club en de service die we bieden waardoor onze leden optimaal kunnen genieten van hun lidmaatschap.

Hoe kunt u ons vinden

U vindt onze club aan het einde van de Overtoom, dicht bij het Surinameplein.

Onze ruime fitnesszaal

David Lloyd Amsterdam beschikt over een compleet aanbod ultramoderne cardiovasculaire en weerstandsapparaten. Onze apparatuur is voorzien van de nieuwste technologie om u te helpen het maximale uit uw workout te halen. Ook hebben we een uitgebreide reeks losse gewichten en andere fitnessuitrusting, voor een uitstekende conditie en een mooi strak lichaam. Wat uw fitnessdoelen ook zijn, afvallen, spieren opbouwen, in vorm komen, wij hebben de faciliteiten en de expertise om u te helpen die te bereiken. Ons team toegewijde en professionele trainers kan samen met u een persoonlijk trainingsprogramma opstellen, specifiek op uw doelen afgestemd, en helpt u zich daaraan te houden.

Zwembad en spa

Als u van zwemmen houdt, dan mag u ons verwarmde binnenbad niet missen. Ontspannen zwemmen of intens baantjes trekken, ons zwembad is er om van te genieten. Ook hebben we een geweldige relaxbad en zelfs een sauna en stoombad. Dus u kunt zich in de fitnesszaal eerst in het zweet werken, uw spieren daarna in de relaxbad ontspannen en zult zich dan na een stoombad weer heerlijk verfrist voelen.

En we hebben nog meer... groepslessen

We organiseren maar liefst 120 groepslessen per week, waaronder alle traditionele klassiekers als Aerobics en Step, maar ook diverse nieuwere en opwindende lessen zoals Zumba. Verder zijn er holistische groepslessen voor mind & body, choreografielessen en energieverhogende workouts.

We zijn dol op kids en gezinnen

Onze crèche is dagelijks geopend, dus u kunt de kleintjes meebrengen wanneer u komt sporten of ontspannen. Onze medewerkers zijn volledige getraind en zorgen dat uw kinderen zich reuze vermaken terwijl u bezig bent in de fitnesszaal, het zwembad of lekker geniet in de sauna of het stoombad.
Kom gerust een kijkje nemen in onze club om te zien wat we u allemaal kunnen bieden. We garanderen u dat er in onze club voor elk wat wils is.

Faciliteiten bij David Lloyd Amsterdam

We hebben een uitgebreide reeks aan faciliteiten waaruit je kan kiezen, inclusief onze hypermoderne fitnesszalen, zwembad en kindefaciliteiten. Bekijk onze complete lijst met faciliteiten, er is iets voor iedereen.

Sportfaciliteiten

 • Fitnessruimte
 • Cycling studio
 • Ruimte met losse gewichten
 • Stretchvloer
 • 2 Aerobic studios
Meer over Sportfaciliteiten

Zwem- en saunafaciliteiten

 • Binnenbad 20m
 • Hydrotherapiebad
 • Stoombad
 • Sauna
 • Relaxbad
Meer over Zwem- en saunafaciliteiten

Overige faciliteiten

 • Restaurant and bar
 • Schoonheidsbehandelingen/-kliniek
 • Zonnebanken
 • Fysiotherapeut
Meer over Overige faciliteiten

Kinderfaciliteiten

Wanneer je lid wordt van, Amsterdam krijg je toegang tot al deze fantastische faciliteiten. Dus reserveer vandaag nog een rondleiding bij de club

Expertise bij David Lloyd Amsterdam

Onze coaches en personal trainers zijn hooggekwalificeerd in hun vakgebied en ze bieden expertise, steun en advies om jou te helpen om je doelen sneller te bereiken.

Personal Training

De Personal Trainers van David Lloyd zijn hooggekwalificeerde professionals die een unieke, strenge training ondergaan op onze David Lloyd Campus. We zijn er volledig op gericht je de beste personal training te geven die er is en daarom investeren wij hier veel tijd en geld in. Zo kunnen wij je verzekeren dat onze trainers de beste in hun vakgebied zijn, zodat jij het vertrouwen en de steun krijgt om jouw training naar een volgend niveau te brengen.

Meer over Personal Training

Zwemlessen

Ons zwemprogramma is een kwalitatief hoogstaand coachingsprogramma en leert de kinderen zwemvaardigheden, ontwikkeling, plezier en sociale interactie.

Meer over Zwemlessen

Lidmaatschapsopties bij David Lloyd Amsterdam

We hebben verschillende lidmaatschappen beschikbaar, ons team zal je helpen het juiste lidmaatschap te vinden.

Health en Fitness lidmaatschap

Een lidmaatschap met toegang tot onze uitgebreide health & fitness faciliteiten. Met dit lidmaatschap kan je gebruik maken van onze moderne fitnesszalen, gekwalificeerde Personal Trainers, zwembad en spa plus onze brede keuze uit groepslessen en exclusieve programma?s met activiteiten voor kinderen.

Membership Enquiry
Health en Fitness lidmaatschap

3 maanden lidmaatschap

In aanvulling op ons standaard 12 maanden-lidmaatschap bieden wij nu ook een flexibel drie maanden- lidmaatschap. Deze is alleen beschikbaar voor leden en geeft toegang tot onze health & fitness faciliteiten, waaronder een grote verscheidenheid aan groepslessen en het zwembad.

Membership Enquiry
3 maanden lidmaatschap

Soorten lidmaatschap

Wij bieden lidmaatschappen aan voor individuen, gezinnen en partners en daarnaast hebben we lidmaatschappen voor kinderen tot 18 jaar oud. Het studentenlidmaatschap is beschikbaar voor full-time studenten tegen een verlaagd tarief en geeft toegang tot alle faciliteiten van de club tijdens de normale openingsuren.

Membership Enquiry
Soorten lidmaatschap

Piek en dal lidmaatschap

Het pieklidmaatschap geeft volledige toegang tot alle faciliteiten van de club tijdens de normale openingsuren. Het dallidmaatschap wordt aangeboden tegen een gereduceerd tarief, waarbij voor 17:00 tijdens weekdagen alle faciliteiten gebruikt mogen worden . Wij bieden ook een weekendlidmaatschap, waarbij alle faciliteiten van de club op zaterdag en zondag gebruikt mogen worden, tegen een aanzienlijk lager tarief.

Membership Enquiry
Piek en dal lidmaatschap

Adres

Overtoom 557 1054 LK Amsterdam

Contact opnemen met de club op:

t   020-5897150    e   Feedback voor de General Manager

Routebeschrijving

GEÏNTERESSEERD? KOM ZELF KIJKEN

 
Word nu lid en sport gratis tot 1 april 2015*
Word nu lid en sport gratis tot 1 april 2015*

OPENINGSTIJDEN

Weekdagen

Maandag tot Vrijdag:
7:00 - 23:00

Weekeinde

Zaterdag:
7:00 - 20:00
Zondag:
9:00 - 20:00

Feestdagen