Speel tennis, squash en badminton – we hebben voor iedereen een sport

Outdoor Tennis

We hebben voor iedereen een sport…

Het begon bij ons ooit allemaal met tennis, dus bij David Lloyd Eindhoven bieden we zeven binnenbanen en tien buitenbanen, zodat je het hele jaar door kunt tennissen. Maar we bieden niet alleen tennis, we hebben ook vier squashbanen, vier badmintonbanen en een Multi Sporthal die we gebruiken voor basketbal. Er is echt voor iedereen een sport bij David Lloyd Eindhoven.

Tennis

Tennis Club David Lloyd (TCDL)

Bij David Lloyd Eindhoven bestaat inmiddels alweer jaren de mogelijkheid om lid te worden van de Tennis Club David Lloyd. De Tennis Club heeft ongeveer 200 leden. Omdat deze “club in de club” is aangesloten bij de KNLTB, kan er dus ook deelgenomen worden aan officiële KNLTB- competities en toernooien. Wanneer het je leuk lijkt om te tennissen in een team en ook eens tegen andere clubs uit de regio te spelen, geef je dan op voor de externe (KNLTB) competitie. Wil je geen competitie spelen maar wedstrijden spelen wanneer het jou uitkomt, dan kun je je inschrijven voor de “open” KNLTB toernooien. Bijna iedere club die bij de KNLTB is aangesloten organiseert wel zo’n open toernooi. TCDL heeft sinds 2006 ook een eigen open toernooi. Je kunt hier aan mee doen wanneer je lid bent van TCDL. Lid worden van de tennisclub gaat heel gemakkelijk door het inschrijfformulier TCDL volledig in te invullen en in te leveren bij de receptie van de club en de betaling van het lidmaatschap aan TCDL te voldoen. De inschrijfformulieren zijn te verkrijgen bij de receptie in de club.

Tennis Eindhoven

Of je nu een beginner bent of al vergevorderd, tennissen is leuk bij David Lloyd Eindhoven. We hebben spelers van alle niveaus en veel sociale evenementen zodat je altijd iemand ontmoet om mee te tennissen. Bovendien organiseren we het hele jaar door veel verschillenden tennis-, squash- en badmintontoernooien. En onze geweldige tennisleraren leren de kinderen de essentiële vaardigheden, maar geven ook groeps- of individuele lessen aan volwassenen. Zij inspireren je om je te blijven verbeteren. 

Faciliteiten
  • 7 indoor tennisbanen
  • 10 outdoor tennisbanen
  • 4 squashbanen
  • Badmintonbanen
  • Multi Sport Hal 
Services
  • Reserveer online, of via de app
  • Tennisevenementen
  • Geweldige tennisleraren