Rotterdam Centrum
Verander club
NL
Bij Rotterdam Centrum
Overzicht van de Club
Bekijk rooster
Clubfaciliteiten
Relax & Socialise
Lidmaatschappen
Rotterdam Centrum
Verander club
Bij Rotterdam Centrum:
Overzicht van de Club
Bekijk rooster
Clubfaciliteiten
Relax & Socialise
Lidmaatschappen
NL
Login lid
gym

Rotterdam Centrum

Benthemplein
10 3032 CC, Rotterdam

Welkom bij David Lloyd Rotterdam Centrum Health club

David Lloyd Rotterdam Centrum, gelegen in het centrum van de stad, is een ongeëvenaarde fitnessbestemming met zes verdiepingen en schitterende faciliteiten. Van een ruime fitnessruimte en vijf studio's voor groepstrainingen tot ons binnenzwembad, spa en wellnessfaciliteiten en DL Kids programma's is er echt iets voor iedereen. Bovendien zijn we super makkelijk te vinden op slechts vijf minuten lopen van het Centraal Station. Als je met de tram komt, stap dan uit bij de Schiekade, dat is vlakbij.

Gym in Rotterdam Centrum

Onze ruime en hypermoderne fitnessruimte in Rotterdam Centrum biedt jou de beste omgeving voor jouw workouts. Met een open indeling, compleet met speciale zones kan jij workouts variëren en jouw fitnessdoelen bereiken. En als je nieuw bent in de sportschool en een kickstart wilt maken met één-op-één sessies, hebben we een vriendelijk fitnessteam van personal trainers.

Bekijk onze gym faciliteiten

Zwembaden in Rotterdam Centrum

Wat uw niveau of zwemstijl ook is, ons fantastische 20 meter binnenbad zal je zeker bevallen. Het is ideaal voor een zeer zware training, een verfrissende duik of gewoon rustig baantjes trekken.

Bekijk onze zwemfaciliteiten

Spa in Rotterdam Centrum

Ga na een lange dag of intensieve training naar onze spa en ontspan in de sauna of het Turkse stoombad. Ideaal om vermoeide spieren te laten rusten en wat welverdiende 'me-time' te krijgen.

Bekijk de spafaciliteiten

Groepslessen in Rotterdam Centrum

Met een enorm aanbod aan lessen per week in dynamische studio's is er voor alle fitnessniveaus en -stijlen wel iets te vinden in David Lloyd Rotterdam Centrum. Onze motiverende instructeurs zullen je op de proef stellen met high-intensity en cyclinglessen, energieke yoga en Pilates en nieuwe Blaze-sessies, onze ultieme full-body workout.

Bekijk onze groepslessen

Familieactiviteiten en crèche in Rotterdam Centrum

Van de crèche tot de Kids' Club, er is genoeg om kinderen bezig te houden bij David Lloyd Rotterdam Centrum. Onze jongere leden kunnen meedoen aan sport, spel en knutselen.

Bekijk onze gezinsfaciliteiten

Hoe kom ik bij David Lloyd Rotterdam Centrum

Gelegen in het centrum van de stad

Clubfaciliteiten

Highlights van David Lloyd Rotterdam Centrum*

Lidmaatschap bij David Lloyd Rotterdam Centrum

Als lid van David Lloyd Rotterdam Centrum word je onderdeel van de fitness community en heb je daarmee toegang tot onze unieke faciliteiten. Afhankelijk van je lidmaatschap vorm kan je gebruikmaken van de gym, diverse groepslessen, binnenzwembad, luxe spa, squashbanen, clubruimte en nog veel meer. En om jou te helpen het meeste uit je lidmaatschap te halen, bieden we ook aanvullende diensten aan, zoals de crèche, kinderzwem- en tenniscoaching en persoonlijke training, beschikbaar tegen een meerprijs. Bekijk de verschillende soorten lidmaatschappen die worden aangeboden om het beste pakket voor jou te vinden.

Bekijk onze lidmaatschappen

David Lloyd Rotterdam Centrum

Benthemplein
10 3032 CC, Rotterdam
Bekijk op kaart
Phone
Bel ons:010 2434700
Club e-mail: [email protected]
Copyright 2023 David Lloyd Leisure Ltd.
VAT No. 740 5477 34 Registered Company No. 1516226 David Lloyd Leisure Ltd, The Hangar, Mosquito Way, Hatfield Business Park, Hatfield, Hertfordshire, AL10 9AX
*Disclaimer: images are for illustration only and may not be of the club you have selected.