Er is genoeg apparatuur, ruimte en expertise om de meest gedetailleerde trainingsschema’s te perfectioneren.

Studio group cycling

Fitness & Fitnesslessen

We hebben zo veel fitness mogelijkheden in onze clubs dat je routine nooit zal voelen als herhaling. Er is altijd iets nieuws en uitdagend om te proberen, en met ons fantastische team van coaches en personal trainers bij de hand, zul je je doelen in een mum van tijd bereiken.

Onze sportscholen hebben een ongeëvenaard scala aan apparatuur en onze groepslessen zullen je altijd uitdagen. En niet te vergeten onze mooie zwembaden, met onze fantastische coaches en een prachtige spa om die vermoeide spieren te ontspannen na een lange dag.

Gym personal trainer

Fitnessapparatuur

Er is genoeg apparatuur, ruimte en expertise om de meest gedetailleerde trainingsschema’s te perfectioneren. Met ruimtes voor cardio, losse gewichten, functionele training en nog veel meer, we hebben iets voor iedereen. Plus, ons fitness team staat altijd klaar om je te helpen elke techniek beheersen en kunnen je een aantal goede fitness tips geven.

Met zoveel keuze is het echt gemakkelijk om uw training interessant en nieuw te houden.

Studio yoga

Groepsfitness

Soms kan een beetje gezelschap een grote motivatie zijn, dat is waarom we houden van onze groepslessen. De groepslessn zijn perfect om net dat ene beetje motivatie te brengen om ervoor te zorgen dat je het meeste uit elke sessie haalt.

We hebben onze studio’s speciaal ontworpen, zodat deze perfect zijn voor verschillende soorten oefeningen. De Body & Mind studio's zijn voor al onze holistische lessen, zoals yoga en Pilates.

Probeer voor een iets meer cardio-gebaseerde training een les Group Cycling studio’s, je zult jezelf zeker in het zweet werken. Tot slot, onze High Impact studio, deze omvat alles van intervaltraining, zoals Les Mills GRIT ™ en BODYPUMP ™, tot circuit training en martial arts. Welke workout je ook leuk vindt, wij hebben een les voor jou.

Gym Personal Training session

Persoonlijke begeleiding

Niet alleen hebben we goede apparatuur en een groot scala aan lessen, onze Personal Trainers zijn de beste die er zijn.  Ze zijn gekwalificeerd en vriendelijk. 

Of ze nou een groepsles geven, een fitnesstraining geven of een-op-een sessies geven, onze trainers zorgen voor uitdaging, houden je gemotiveerd en pushen je om je te helpen je doelen te bereiken. Je zult versteld staan hoe snel je de resultaten ziet!