Er is genoeg apparatuur, ruimte en expertise om de meest gedetailleerde trainingsschema’s te perfectioneren.

Image of a PT working with a client on the battleropes

Sportschool in de buurt

Onze Health Clubs bieden meer dan alleen een fitnessruimte, hoewel we begrijpen dat luxe fitnessfaciliteiten belangrijk zijn voor veel van onze leden. Met dit in gedachten zult u onze ruime fitnesszalen met een gezellige, open indeling en verschillende soorten training zeker waarderen.

Met grote ruimtes gewijd aan vrije gewichten en functionele training, evenals een brede selectie van low-impact cardio-apparatuur en gewichtsmachines, stellen ons uitgebreide aanbod van apparatuur en deskundige personal trainers u in staat om uw training te diversifiëren en gemotiveerd te blijven om uw doelen te bereiken.

Of u nu uw cardiovasculaire gezondheid wilt verbeteren, een gezond gewicht wilt behouden, uw fysieke kracht wilt vergroten of gewoon een sportschool zoekt waar u kunt genieten van een workout en u goed in uw vel voelt, een David Lloyd Clubs sportschool biedt alles wat u nodig hebt en meer.


Vind uw plaatselijke David Lloyd Clubs sportschool >

Image of female PT training a female client on the synrgy frame

FITNESSFACILITEITEN BIJ DAVID LLOYD CLUBS

Bij David Lloyd Clubs zijn onze fitnessfaciliteiten uitgerust met de nieuwste fitnessapparatuur van hoge kwaliteit. We zijn er trots op dat we ultramoderne Life Fitness-toestellen met interactieve schermen aanbieden. Onze selectie loopbanden omvat de geavanceerde Woodway Curve-loopbanden. Daarnaast hebben we Concept 2 roeimachines, Wattbikes, Octane Ellipticals, SkiErgs en nog veel meer. Of je nu geïnteresseerd bent in cardiotraining of een andere vorm van lichaamsbeweging, wij hebben alles wat je nodig hebt.

Voor degenen die de voorkeur geven aan krachttraining, hebben we een breed scala aan opties beschikbaar. Onze collectie vrije gewichten en weerstandsmachines zal zeker indruk op je maken. Van halters en barbells tot halterschijven en kettlebells, we zijn er voor alle fitnessniveaus. Bovendien bieden we toonaangevende rekken, banken en hefplatforms. Als je voor het eerst aan krachttraining doet, zijn onze weerstandstoestellen het perfecte startpunt omdat ze je lichaam minder belasten.

Om variatie aan je trainingsroutine toe te voegen, bieden we functionele trainingsgebieden. Hier kun je je kracht vergroten met behulp van een Plyobox, je benen trainen op onze sledebanen of genieten van een full-body workout met behulp van onze Synrgy360 trainingsframes en TRX-banden. Met deze opties kunt u uw oefeningen afwisselen en uw resultaten maximaliseren.

Image of member with personal trainer at David Lloyd Clubs

Persoonlijke Trainer bij David Lloyd Clubs

Onze sportscholen bieden meer dan alleen hoogwaardige fitnessapparatuur. Onze deskundige Personal Trainers bieden 1-2-1 sessies om uw sportschoolervaring naar een hoger niveau te tillen en u gemotiveerd te houden voor uw doelen.

Daarnaast verzorgen onze coaches groepssessies met behulp van verschillende apparatuur voor lessen met een hoog octaangehalte. We hebben in sommige van onze clubs ook DELTA geïntroduceerd, een nieuwe optie voor persoonlijke groepstraining.

David Lloyd Clubs bieden ook 1-2-1- en groepstrainingen aan in zwemmen en rackets.

Image of teenagers using the battle ropes in the gym

Family gym

At David Lloyd Clubs, we understand the challenges of balancing family time with exercise. That's why we offer a family-friendly approach that allows you to be together while staying healthy and active. Teenagers aged 16 and above have the freedom to use the gym without supervision. Our Fitness into Teens program is designed to help our younger members transition from structured and closely supervised activities to options that give them more independence to pursue their own fitness goals.

View our options for exercising as a family >

Image of women taking part in BLAZE HIIT class at David Lloyd Clubs

Fitnesslessen bij David Lloyd Clubs

Fitnesslessen zijn een populaire manier om fit te blijven, de gezondheid te verbeteren en het algehele welzijn te verbeteren. David Lloyd Clubs biedt een breed scala aan lessen om uit te kiezen, waardoor het een ideale plek is om deel te nemen aan groepsoefeningen.

Van intensieve HIIT-sessies en dynamische groepsfietslessen tot de rust van yoga en de verfrissende buitenervaring van onze Battlebox, er is voor ieder wat wils. We bieden zelfs aqualessen aan in het zwembad. Wat je voorkeur ook is, je zult zeker een les vinden die je leuk zult vinden en die je blijft volgen.

Door aan deze lessen deel te nemen, zul je niet alleen nieuwe manieren ontdekken om te oefenen, maar ook profiteren van de verhoogde motivatie die voortkomt uit het trainen met anderen. Bovendien kun je gaandeweg zelfs nieuwe vriendschappen smeden!