Ook uitgekeken op elke keer maar weer hetzelfde? Begin dan nu een routine die nooit verveelt!

Routines kunnen nogal eens saai worden. Maar bij David Lloyd Amsterdam willen we er voor zorgen dat je dagelijkse routine helemaal niet verveelt. Daarom bieden wij een lidmaatschap, waarop je nooit uitgekeken raakt, speciaal afgestemd op jou!

Daarbovenop hebben we ook nog eens een overvloed aan lessen, goede trainingsfaciliteiten en activiteiten waar iedereen blij van zou worden. Trek een paar baantjes in ons fijne zwembad, laat je hart sneller kloppen in onze ‘state-of-the-art gym’ of probeer iets nieuws. Houd je meer van ontspannen? Beeld je dan eens in dat je heerlijk ligt te genieten in onze luxe wellness.

Begin nu een lidmaatschap voor maar €79 bij David Lloyd Amsterdam en start vandaag nog je nieuwe routine die allesbehalve saai is!

Selecteer een club Verander club
Je hebt contact met ons opgenomen. We houden graag contact met je om je op de hoogte te houden van onze nieuwste producten, diensten en aanbiedingen. Als je hiermee akkoord gaat, hoef je alleen de vakjes hieronder aan te vinken. Je kunt je keuze later wijzigen. Lees onze Privacybeleid voor meer informatie. Klik de vakjes aan om op de hoogte te blijven: