Blijf veilig, blijf fit

We zijn klaar voor u

Image of members using the gym while social distancing at David Lloyd Clubs

We zijn blij dat onze clubs nu open zijn. Het is een beetje anders, maar onze lichte, luchtige binnenruimtes en diverse buitenfaciliteiten bieden de perfecte omgeving om te genieten van een veilige en gevarieerde fitnesservaring.

Treadmill

VEILIGHEID & SOCIALE AFSTAND

De veiligheid van ons team en onze leden is onze eerste prioriteit, en hoewel het er misschien iets anders uitziet, blijven onze clubs een premium health & fitnesservaring bieden. We hebben uitgebreide reinigingsprotocollen en sociale afstandsnormen in onze clubs ingevoerd . De belangrijkste maatregelen zijn:

 • We dragen mondkapjes voor uw en onze bescherming
 • Het beperken van het aantal leden in bepaalde gebieden van de club.
 • De locaties van de handreinigers bevinden zich bij de receptie en in de hele club.
 • Gebruik van een regulier reinigingsproduct
 • Verbeterde reinigingsschema's om een hoog niveau van hygiëne te handhaven, met name bij drukke contactpunten in de club.
 • Lagere bezetting van groepslessen om sociale afstand te kunnen nemen.
 • De teamleden reinigen de uitrusting na elke les.
 • Er is meer ruimte gecreëerd in de club en bij de meeste clubs is er extra ruimte in de fitness geïntroduceerd, zodat u op een veilige afstand kunt trainen.
Lees meer over hoe we u veilig houden >We hebben nieuwe procedures ingevoerd om iedereen veilig en actief te houden in onze clubs. Sinds de heropening hebben onze leden ons beoordeeld met een 4,5 van de 5 voor veiligheid en welzijn. 

Image of lady on treadmill

WELKE FACILITEITEN ZIJN ER BESCHIKBAAR?*

We zijn zo blij dat we onze clubs weer hebben geopend en dat we onze leden weer een enorm scala aan trainingsmogelijkheden kunnen bieden, allemaal met verbeterde maatregelen om ervoor te zorgen dat iedereen veilig en gezond blijft:

Indoor gym faciliteiten - We hebben onze lichte, ruime gymzalen aangepast en in de meeste clubs tijdelijke, extra gym ruimtes geïntroduceerd. Hierdoor kunnen we meer apparatuur en een veilige ervaring bieden.

Personal Training - Geniet van een verbeterde trainingservaring met de begeleiding van onze experts.

Tennisbanen - Onze indoor en outdoor tennisbanen van wedstrijdkwaliteit zijn open

Squash & Badmintonbanen - zijn volledig open

Battlebox - geopend

Zwembaden - Onze binnen- en buitenzwembaden zijn open.

Kleedkamers - Kleedkamers zijn open om te zwemmen. Gesloten voor alle andere gebruikers.

Fitnessclubs - Een aantal clubs biedt een enorme reeks buitenlessen aan.

Restaurant - Terrassen zijn open en afhaalmaaltijden en -drankjes zijn mogelijk.

*De beschikbaarheid kan per club verschillen als gevolg van Covid-19 beperkingen per regio. Vraag uw plaatselijke club naar de faciliteiten die open zijn.

Image of woman pushing a sled in the gym at David Lloyd

GYM FACILITEITEN

Kom terug in uw routine met de terugkeer van onze moderne fitnessfaciliteiten, met alle ruimte en apparatuur die u nodig heeft om te genieten van een gevarieerde en uitdagende workout.

Of u nu verlangt naar een terugkeer naar uw favoriete cardio apparaten, naar een enorm aanbod aan vrije gewichten, of graag de draad weer oppakt met onze functionele trainingsapparatuur - wij hebben alles wat u nodig heeft in onze ruime fitness. We bieden op sociale afstand PT-sessies aan, zodat u onder begeleiding van onze experts kunt genieten van de extra voordelen van een training in levende lijve.

We hebben ook extra, tijdelijke fitnessruimte in de meeste van onze clubs mogelijk gemaakt, zodat u niet hoeft te wachten om uw favoriete apparatuur te gebruiken.

Bovendien bieden onze clubs, met een verminderde capaciteit, sociale afstandsmaatregelen zoals een grotere afstand tussen alle apparatuur, nieuwe ontsmettingsstations en constante schoonmaak. Dit om de kwaliteitsomgeving die u nodig heeft om veilig en efficiënt te kunnen trainen te waarborgen.

Image of outdoor pool

ZWEMMEN

Onze zwembaden zijn open. Ontspan en koel af met een snelle duik, geniet van een verkwikkende training of leun heerlijk achterover op een van onze loungebedden.

We hebben maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat uw terugkeer in het water veilig verloopt.

We hebben ook een beperkt aantal zwemlessen geherintroduceerd, met verminderde capaciteit en minstens 10 minuten pauze tussen de zwemsessies om te voorkomen dat u in groepsverband samenkomt of wacht.

Image of lady in yoga pose

YOGA & PILATES

Geniet van een terugkeer naar onze heldere en luchtige Body & Mind studio's met de kalmerende en helende voordelen van een Yoga- of Pilatesles. Als het weer het toelaat, geven we ook een aantal lessen in de buitenlucht, zodat u kunt genieten van een sessie in de zon terwijl u geniet van de rustige omgeving.

Onze holistische lessen zijn de perfecte manier om uw spieren te trainen en uw houding te verbeteren, terwijl u uw flexibiliteit en kernkracht vergroot. Ze zijn ook geweldig voor de geest, en kunnen een ideale uitlaatklep zijn voor de spanningen van de recente uitdagingen in het leven.

Plus, met kleinere groepen, ruime studio's met veel afstand tussen de deelnemers en een grondige reiniging tussen de lessen door, is uw veiligheid altijd onze prioriteit.

Image of a girl hitting a backhand

RACKETSPORTEN

We zijn heel blij dat onze professionele indoor- en outdoor tennisbanen, badminton- en squashbanen open zijn.

Er zijn banen beschikbaar voor leden vanaf 5 jaar, dus of u nu een racket liefhebber bent of nieuw bent in de sport, u kunt genieten van een spelletje singles of doubles met mede-leden. Tennislessen en privésessies zijn ook weer terug op het schema.

BLIJF VEILIG, BLIJF FIT

Als u van plan bent een bezoek aan een Club te brengen, houdt u dan rekening met het volgende:
 • We volgen de richtlijnen van de overheid op de voet en we zullen onze procedures aanpassen aan eventuele wijzigingen in de regelgeving.
 • Kom niet naar de club als u zich onwel voelt en laat het ons weten als u of iemand in uw huishouden Covid-19 symptomen ontwikkelt.
 • Help uzelf veilig te houden door apparatuur voor en na gebruik af te vegen en uw handen regelmatig te wassen.
 • Verwijder geen schoonmaakmiddelen/handenreiniger uit de club.
 • Neem uw eigen handdoek, yogamat en waterfles mee. Met ons Platinum lidmaatschap voorzien wij nog steeds in handdoeken.
 • Houd ten alle tijden sociale afstand en laat voldoende ruimte tussen uzelf en de andere leden.
 • Download de mobiele app van David Lloyd - u heeft deze nodig om alle lessen, fitness, banen en kidslessen te boeken.
 • Wees geduldig, beleefd en neem alle mededelingen in acht, maar laat het ons natuurlijk weten als u feedback heeft.