Wil je een kijkje nemen?

Reserveer jouw rondleiding vandaag…

Group Cycling

Als je eraan denkt om lid te worden, of gewoon wil weten wat de David Lloyd clubs te bieden hebben, dan ben je aan het juiste adres.

Om te beginnen... reserveer een rondleiding!

Hoewel er op onze website een aantal prachtige foto’s van onze clubs staan, is er echt niets beter dan iets te zien in het echt. Wij willen ervoor zorgen dat je precies weet wat we te bieden hebben, en wat voor soort club je gaat toetreden voordat u zich aanmeldt – daarom bieden wij een gratis rondleiding aan voor iedereen die geïnteresseerd is.

Hoe werkt het? 

Het is echt snel en eenvoudig om een rondleiding te reserveren – we vragen je om een aantal contactgegevens en vervolgens plannen wij samen met een van onze medewerkers een rondleiding in, op tijdstip die voor jou het beste uitkomt. Ze zullen je alles laten zien van de club en helpen je er een goed gevoel bij te krijgen. Het beste gedeelte? Het is volledig gratis, en er is geen enkele verplichting om uiteindelijk lid te worden. En, het lidmaatschap is meer dan alleen lid worden van je plaatselijke David Lloyd Club. Als je besluit om lid te worden, dan heb je ook toegang tot andere David Lloyd Clubs in heel Europa!

Klaar om een kijkje te nemen?

Dus, ben je klaar om het met eigen ogen te zien?

Klik hier en laat je gegevens achter in het formulier – een van onze medewerkers zal contact opnemen om de rondleiding in te plannen.

Geïnteresseerd in deelname?