David Lloyd is Europa’s belangrijkste aanbieder van gezondheid, rackets en fitness.

Girl playing tennis at David Lloyd Clubs.

Over David Lloyd

David Lloyd exploiteert 103 David Lloyd Clubs in het Verenigd Koninkrijk, 29 in Europa. Daarnaast hebben we 2 Harbour Clubs. We hebben ongeveer 730.000 leden en hebben 8.000 medewerkers, inclusief een team van ruim 1.800 gekwalificeerde gezondheid- en fitnessexperts en 400 tennis professionals.


In al onze clubs, hebben we meer dan 180 zwembaden en bieden meer dan 13.000 groepslessen per week. Onze racketsport faciliteiten zijn ongeëvenaard, met 1000 tennisbanen, 180 badmintonbanen en 140 squashbanen. Wij bieden ook uitstekende coaching programma's voor kinderen en iedere week leren er 25.000 kinderen zwemmen en leren er 16.000 kinderen tennissen in onze clubs. Maar we bieden meer dan alleen geweldige fitnessfaciliteiten, we hebben ook spa’s, lounges met gratis Wi-Fi, crèches, kinderdagverblijven en
gespecialiseerde sportzaken. 

Gym

Senior directie team

Maak kennis met het Senior Directie Team hier bij David Lloyd Clubs

Glenn Earlam: Executive Chairman
Russell Barnes: Chief Executive Officer
Patrick Burrows: Chief Financial Officer
Martin Evans: Chief Commercial Officer
Stuart Caswell: New Clubs Acquisition Director
Bruce Gardner: New Clubs Director
Juliett Cattermole: HR Director
Mia Manson-Bishop: Member Experience Director
Andrea Dearden: Marketing Director
Nick Marsh: Operational Finance Director
Yossef La-Cherie: Strategy Director / Investor Relations
Stephen Brown: Business Support Director


David Lloyd Clubs

Onze partners

FysioHolland

Ben je uit vorm door een blessure of een ander fysiek probleem? David Lloyd werkt met een team van fysiotherapeuten die zijn gespecialiseerd in sportblessures. Ze behandelen je blessure, verzachten de pijn en krijgen je in no time weer op de rails. Bezoek de website van FysioHolland

 

Mind & Body

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Als Europa’s belangrijkste partij voor gezondheid, sport en vrije tijd besteding helpt David Lloyd gezinnen al meer dan 40 jaar om een gezond en actief leven te leiden. We erkennen het belang van onze rol en verantwoordelijkheid in de bijdrage aan een gezonde maatschappij en een duurzaam milieu.

We hebben een aantal zeer belangrijke stappen gezet op dit gebied, die onze inzet tonen voor de Environmental Social and Governance (ESG) principes die in toenemende mate onze hele business strategie te ondersteunen. 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen