Tennis is meer dan alleen lessen en wedstrijden - het is ook een groot deel van het sociale leven binnen onze clubs

David Lloyd Clubs outdoor tennis

Tennis Club

Racket sport is waar het hier bij David Lloyd allemaal mee begon, zo hebben we natuurlijk een fantastisch scala aan faciliteiten te bieden in onze clubs. Het maakt niet uit hoeveel ervaring je hebt, we hebben alles wat je nodig hebt om je spel te verbeteren, je zelfvertrouwen te vergroten en meer informatie over het spel te krijgen.

Het gaat bij ons niet alleen over tennis, we houden ook van een potje badminton of squash, en we zien graag dat onze leden nieuwe sporten een kans geven.

David Lloyd Clubs tennis

Tennisbaan

Tennis is meer dan alleen lessen en wedstrijden - het is ook een groot deel van het sociale leven binnen onze clubs. We hebben wekelijkse 'TOSS' sessies ', waar onze leden zijn afgestemd op andere spelers om een wedstrijd te spelen. Meedoen met onze tennis gemeenschap is een geweldige manier om nieuwe vrienden en concurrenten te ontmoeten binnen de club.

Op onze binne-en-buitenbanen, kun je het hele jaar door een les volgen, een wedstrijd spelen of je spin oefenen, ongeacht de weersomstandigheden.

En, het maakt niet uit wat je leeftijd is of wat je kwaliteiten zijn, onze coaches zullen je helpen om je techniek te perfectioneren en je spel te verbeteren.

David Lloyd Clubs badminton

Badminton

Als je van snelle sporten houdt, dan is badminton het spel voor jou. Tactiek, timing en snel voetenwerk zijn allemaal vaardigheden die je krijgt door het spelen van badminton. Onze deskundige coaches helpen je in een mum van tijd van beginner tot regelmatige winnaar.

Elke wedstrijd bestaat uit twee of vier spelers, dus het is een geweldige manier om fit te blijven, op een leuke en gezellige manier. Dus, of je het spel al met liefde speelt of enthousiast bent om het te leren, dan ben je op de juiste plek om te beginnen.

David Lloyd Clubs squash

Squash

Als je je snelheid, kracht en reactiesnelheid wil verbeteren dan moet je squash eens proberen.

Onze gespecialiseerde coaches, geven je meer zelfvertrouwen, leren je de beste vaardigheden en helpen je deze snelle sport te begrijpen. Voeg daar een beetje gezonde concurrentie aan toe en je kan in een mum van tijd deelnemen aan één van onze competities of toernooien.

David Lloyd Clubs racquets coaching

Tennisles

Met onze deskundige coaches geloven we dat iedereen kan profiteren van een van onze coaching programma's. Of je nou gewoon een specifiek deel van je spel wil perfectioneren of als je een beginner bent, onze coaches zijn in staat om je advies en kennis te geven.