Binnenkort geopend - Nieuwe padelbanen

Eindhoven
Verander club
NL
Bij Eindhoven
Overzicht van de Club
Bekijk rooster
Clubfaciliteiten
Gezin & kids
Relax & Socialise
Lidmaatschappen
Eindhoven
Verander club
Bij Eindhoven:
Overzicht van de Club
Bekijk rooster
Clubfaciliteiten
Gezin & kids
Relax & Socialise
Lidmaatschappen
NL
Login lid
gym

Eindhoven

Peter Zuidlaan 30 5502 NH
Veldhoven

Welkom bij David Lloyd Eindhoven Sportschool

Bij David Lloyd Eindhoven hebben we alle faciliteiten die jij en je familie maar kunnen wensen, allemaal onder één dak! Geniet van ons prachtig zwembad, speel een partijtje tennis , ontspan in de spa en laat je kinderen zich uitleven met onze opwindende Kids Club en coaching. Gelegen aan de rand van Veldhoven, naast de Metzpoint Tennis Club, zijn we super makkelijk te vinden. Dus maak David Lloyd Eindhoven je nieuwe thuis weg van huis.

Gym in Eindhoven

Onze slimme indeling heeft verschillende zones voor de perfecte workoutomgeving. Tot onze eersteklas apparatuur behoren Woodway Curve-loopbanden, Stages-fietsen, PowerPlates en battle ropes, plus voldoende losse gewichten.

Bekijk onze gym faciliteiten

Zwembaden in Eindhoven

Geniet van een ontspannende duik bij David Lloyd Eindhoven. Met een overdekt zwembad van 20 meter bij de club kunnen jij en je gezin bij elk weertype een duik nemen. Of u nu wilt genieten van een low-impact workout, deel wilt nemen aan groepslessen aquagym of wilt leren zwemmen, wij hebben voor ieder wat wils.

Bekijk ons zwembad

Tennisbanen & coaching in Eindhoven

Zowel ervaren spelers als beginners zijn welkom bij de uitzonderlijke faciliteiten van David Lloyd Eindhoven. Met 7 indoor tennisbanen, 10 outdoor tennisbanen, 4 badmintonbanen en 4 squashbanen is dit de plek om jouw vaardigheden te testen en spel te verbeteren. Onze gediplomeerde coaches kunnen je professioneel begeleiden en er zijn lessen, competities en sessies in social clubs voor iedereen.

Bekijk onze racketfaciliteiten

Spa in Eindhoven

Bij David Lloyd Eindhoven gaat het niet alleen over je in het zweet werken in de gymruimte, maar ook genieten van jouw algehele welzijn en geluk. Van sauna tot het stoombad, beschouw dit als een toevluchtsoord om vermoeide spieren te kalmeren, uw zintuigen tot rust te brengen en uw geest te kalmeren.

Bekijk onze spafaciliteiten

Groepslessen in Eindhoven

Met een ruime keuze aan groepslessen gedurende de hele dag in onze speciale fitnessstudio's vind je bij David Lloyd Eindhoven zeker een sessie die bij jou past. Dat varieert van yoga en cyclinglessen tot onze exclusieve Signature-lessen zoals BLAZE, SPIRIT en IGN1TE.

Bekijk onze groepslessen

Familieactiviteiten en crèche in Eindhoven

Met zwemmen, tennis en deskundige begeleiding, plus tal van spannende DL Kids activiteiten, een speciale DL Kids Room en een ruime crèche, is David Lloyd Eindhoven ontworpen met jouw kinderen in gedachten. Onze ontspannen Breakpoint cafebar is perfect om wat tijd met het gezin door te brengen. En alle leeftijden zullen genieten van onze kindvriendelijke sociale evenementen, van filmavonden tot gezellige familiedagen.

Bekijk onze gezinsfaciliteiten

Hoe kom ik bij David Lloyd Eindhoven

Gelegen aan de rand van Veldhoven, naast de Metzpoint Tennis Club, zijn we super makkelijk te vinden.

Clubfaciliteiten

Highlights van David Lloyd Eindhoven*

Lidmaatschap bij David Lloyd Eindhoven

Als lid van David Lloyd Eindhoven word je onderdeel van de fitness community en heb je daarmee toegang tot onze unieke faciliteiten. Afhankelijk van het type dat je kiest, kan je gebruik maken van de gym, het binnenzwembad, de exclusieve spa, de groepslessen, de Clubroom en de eersteklas racketsportfaciliteiten - en niet te vergeten onze crèche. Bekijk onze verschillende soorten lidmaatschap om het pakket te vinden dat het beste bij jou past.

Bekijk onze lidmaatschappen

David Lloyd Eindhoven

Peter Zuidlaan 30 5502 NH
Veldhoven
Bekijk op kaart
Phone
Bel ons:040 2538125
Club e-mail: [email protected]
Copyright 2023 David Lloyd Leisure Ltd.
VAT No. 740 5477 34 Registered Company No. 1516226 David Lloyd Leisure Ltd, The Hangar, Mosquito Way, Hatfield Business Park, Hatfield, Hertfordshire, AL10 9AX
*Disclaimer: images are for illustration only and may not be of the club you have selected.