Verander club
NL
Bij David Lloyd Clubs
Tennis en meer
Fitness
Familie en kinderen
DL@Home
Blog
Verander club
Bij David Lloyd Clubs:
Tennis en meer
Fitness
Familie en kinderen
DL@Home
Blog
NL
Login lid

David Lloyd Clubs in Rotterdam

Sportscholen in Rotterdam

David Lloyd Clubs heeft twee clubs in Rotterdam, gelegen op verschillende locaties in de stad, zodat je de perfecte locatie voor jou kunt kiezen. Beide sportscholen hebben een binnenzwembad, ontspannende spafaciliteiten, een volledig uitgeruste sportschool, diverse groepslessen en ruime clubruimte. Met deze faciliteiten heeft David Lloyd Clubs in Rotterdam alles wat je nodig hebt om je gezondheid te verbeteren.

Onze sportscholen en gezondheidscentra in Rotterdam

David Lloyd Rotterdam Centrum

Gelegen in het stadscentrum, op slechts vijf minuten lopen van het Centraal Station en Schiekade, staat David Lloyd Rotterdam Centrum bekend als een ongeëvenaard fitnesscentrum. Met vier verdiepingen en uitzonderlijke voorzieningen biedt het een uitgebreid scala aan mogelijkheden. Je vindt hier een ruime sportschool, vijf studio's voor groepstraining, een binnenzwembad, een spa en wellnessfaciliteiten. Met zo'n divers aanbod is er echt voor iedereen iets te vinden. Adres: Benthemplein 10 3032 CC, Rotterdam

Ontdek de Club

David Lloyd Rotterdam Blijordp

Gelegen in het hart van het prachtige Roel Langerak, naast het Van der Valk Hotel, is onze club uiterst handig en omgeven door natuurlijke schoonheid. Met uitstekende fitnessfaciliteiten, een spa, een clubruimte en een heerlijk buitenterras biedt David Lloyd Blijdorp de ideale plek om te sporten, te ontspannen, te werken of te genieten van vrijetijdsactiviteiten. We bieden ook een breed scala aan activiteiten voor kinderen, waaronder DL Kids-programma's, crèche en nog veel meer!

Ontdek de Club

David Lloyd Capelle

Onze David Lloyd Capelle Clubs liggen ten oosten van Rotterdam, in het hart van de wijk Capelle aan de Ijssel, en zijn er trots op dat ze alles wat u en uw gezin nodig hebben onder één dak bieden. Ervaar ons luxueuze zwembad, doe mee aan een vriendschappelijk potje tennis of squash, en ontspan in de spa, terwijl uw kinderen zich uitleven in onze DL Kids Activiteiten en Coaching, om wat energie los te maken.

Ontdek de Club

David Lloyd Rotterdam Centrum
David Lloyd Rotterdam Centrum
David Lloyd Rotterdam Centrum
David Lloyd Rotterdam Centrum
David Lloyd Rotterdam Centrum

Veelgestelde Vragen

Je kunt kiezen uit verschillende lidmaatschappen: Diamond, Platinum, Plus en Club; allemaal geven ze je op verschillende niveaus toegang tot verschillende faciliteiten. Je kunt ook lid worden als individu, als koppel of als gezin.

Afhankelijk van je lidmaatschap kun je misschien gebruik maken van de faciliteiten van een andere Club in de buurt. Je kunt hier meer over te weten komen als je op bezoek komt.

Copyright 2023 David Lloyd Leisure Ltd.
VAT No. 740 5477 34 Registered Company No. 1516226 David Lloyd Leisure Ltd, The Hangar, Mosquito Way, Hatfield Business Park, Hatfield, Hertfordshire, AL10 9AX