Verander club
NL
Bij David Lloyd Clubs
Tennis en meer
Fitness
Familie en kinderen
DL@Home
Blog
Verander club
Bij David Lloyd Clubs:
Tennis en meer
Fitness
Familie en kinderen
DL@Home
Blog
NL
Login lid

Lidmaatschapsonderzoek

Vertel ons over het type lidmaatschap dat u zoekt, zodat we u kunnen helpen bij het creëren van uw lidmaatschapspakket

1. Duur

Kies een flexibel of vast lidmaatschapscontract

2. Type lidmaatschap

Kies een pakket dat bij uw wensen past *
*
Niet alle pakketten zijn beschikbaar in alle clubs, maar ons team zal u helpen het beste pakket voor u te vinden op basis van uw voorkeuren.

3. Toegang lidmaatschap

Kies elke optie die op u van toepassing is

LIDMAATSCHAP OMVAT:

Lid zijn van David Lloyd Clubs heeft zoveel voordelen. Onze clubs zijn een heerlijke plek om actief te zijn, tijd door te brengen als familie én om te werken. Word nu lid en geniet volop van:
  • Toegang tot de allenieuwste fitnessfacitliteiten
  • Toegang tot onze prachtige wellnessfacilteiten (enkele uitzonderingen zijn van toepassing)
  • Mogelijkheid om tennis, squash en badminton te spelen op professionele velden (alleen Platinum en Diamond)
  • Mogelijkheid om te zwemmen in onze binnen- en buitenzwembaden
  • Keuze uit honderden groepslessen elke week in elke club, waaronder onze eigen 'signature-classes'
  • Toegang tot onze ruime clubrooms - een plek om de hele dag te werken, ontspannen en genieten van gezonde voeding en drank

Veelgestelde Vragen

De duur van je lidmaatschap is afhankelijk van het type lidmaatschap dat je kiest. Alle standaard lidmaatschappen duren minimaal 12 volledige kalendermaanden en lopen door totdat je aangeeft dat je je lidmaatschap wilt beëindigen. Alle flexibele lidmaatschappen lopen minimaal 3 volledige kalendermaanden en lopen door totdat je aangeeft dat je je lidmaatschap wilt beëindigen.

De meeste van onze fitnesslessen zijn bij de prijs van je lidmaatschap inbegrepen. Voor bepaalde lessen moet je een Platinum- of Diamond-lidmaatschap afsluiten. U kunt het groepsoefenschema voor elk van onze clubs online of via de David Lloyd mobiele app bekijken.

Ja, u mag gasten kennis laten maken met uw Club om van onze faciliteiten te genieten. Alle platina-lidmaatschappen bevatten een maandelijkse gastenpas, zodat u regelmatig een vriend mee kunt nemen naar de club als onderdeel van uw lidmaatschap. U kunt ook extra gastenpassen kopen, waarvan de prijs per club zal verschillen. Indien uw gast alleen gebruik wil maken van de Clubroom voor een hapje of een drankje, zijn er geen kosten aan verbonden. Voor de volledige algemene voorwaarden voor gasten, klik hier.

Ja. We werken samen met een aantal bedrijven om hun werknemers bedrijfslidmaatschapsopties aan te bieden. Voor meer informatie, klik hier.

Copyright 2023 David Lloyd Leisure Ltd.
VAT No. 740 5477 34 Registered Company No. 1516226 David Lloyd Leisure Ltd, The Hangar, Mosquito Way, Hatfield Business Park, Hatfield, Hertfordshire, AL10 9AX