Rotterdam Blijdorp
Verander club
NL
Bij Rotterdam Blijdorp
Overzicht van de Club
Bekijk rooster
Clubfaciliteiten
Gezin & kids
Relax & Socialise
Lidmaatschappen
Rotterdam Blijdorp
Verander club
Bij Rotterdam Blijdorp:
Overzicht van de Club
Bekijk rooster
Clubfaciliteiten
Gezin & kids
Relax & Socialise
Lidmaatschappen
NL
Login lid
gym

Rotterdam Blijdorp

Energieweg, 9 3041 JC
Rotterdam, Blijdorp

Welkom bij David Lloyd Rotterdam Blijdorp

Met ongeëvenaarde fitnessfaciliteiten, een luxe spa, een Clubroom en een prachtig buitenterras is David Lloyd Blijdorp de perfecte omgeving, of je nu wilt fitnessen, ontspannen, werken of spelen. Er is ook genoeg te bieden voor kinderen, met onze DL Kids programma's, ABC zwemcoaching en jaarlijkse Family Fun Day. Gelegen in het hart van het prachtige Roel Langerakpark, naast het Van der Valk Hotel, is onze club super toegankelijk en omgeven door natuurlijke schoonheid.

Gym in Rotterdam Blijdorp

Onze ruim opgezette gym in Rotterdam Blijdorp biedt een reeks eersteklas fitnessapparaten om jouw workouts naar een hoger niveau te tillen. Verhoog je hartslag met onze loopbanden, Wattbikes, crosstrainers, functionele workoutsset en volledig ingerichte ruimte met losse gewichten. En vergeet niet dat je jouw persoonlijke fitnesstraject niet alleen hoeft af te leggen: boek een van onze deskundige personal trainers!

Bekijk onze gym faciliteiten

Zwembaden in Rotterdam Blijdorp

Met een extra plonsbad voor kinderen, een rustig zonneterras en ontspannende ligstoelen is ons 20 meter binnenzwembad perfect om te ontspannen, te trainen of tijd door te brengen met het gezin. Wat uw niveau ook is, ons team van deskundige instructeurs staat klaar voor één-op-één coachingsessies, aqualessen en ons ABC-zwemprogramma voor kinderen.

Bekijk onze zwemfaciliteiten

Spa in Rotterdam Blijdorp

Voeg een beetje luxe toe aan uw post-workout routine met onze luxe spa. Kies uit sauna's, een stoombad en bubbelbaden om vermoeide spieren te kalmeren en je geest tot rust te brengen.

Bekijk de spafaciliteiten

Groepslessen in Rotterdam Blijdorp

Met een ruime keuze aan groepslessen de hele dag door in onze speciale fitnessstudio's vind je bij David Lloyd Rotterdam Blijdorp zeker een les die bij jou past. Met een gevarieerd aanbod van populaire lessen in drie speciale studio's is er voor iedereen wel een geschikte sessie. Geef jouw lichaam energie met yoga en Pilates, laat uw hart pompen met cyclinglessen of ga een nieuwe uitdaging aan in onze krachtige Bodyboxx-lessen.

Bekijk onze groepslessen

Familieactiviteiten en crèche in Rotterdam Blijdorp

Met onze DL Kids programma's, fantastische crèche, ABC zwemlessen en groepslessen voor kinderen is er veel te doen om uw kleintjes te vermaken bij David Lloyd Rotterdam Blijdorp. Geniet samen van een maaltijd in onze ontspannen Clubroom of neem deel aan een van onze kindvriendelijke sociale evenementen - onze Kerst- en Paasfeesten en jaarlijkse Family Fun Day zijn altijd een groot succes!

Bekijk onze gezinsfaciliteiten

Hoe kom ik bij David Lloyd Rotterdam Blijdorp

Gelegen in het hart van het prachtige Roel Langerakpark, naast het Van der Valk Hotel, is onze club super toegankelijk en omgeven door natuurlijke schoonheid.

Clubfaciliteiten

Highlights van David Lloyd Rotterdam Blijdorp*

Lidmaatschap bij David Lloyd Rotterdam Blijdorp

Als lid van David Lloyd Rotterdam Blijdorp word je onderdeel van de fitness community en heb je daarmee toegang tot onze unieke faciliteiten. Afhankelijk van het type dat je kiest, kan je gebruik maken van de gym, het binnenzwembad, de exclusieve spa, de adults-only lounge, de groepslessen, de Clubroom en de eersteklas racketsportfaciliteiten - en niet te vergeten onze crèche. Bekijk onze verschillende soorten lidmaatschap om het pakket te vinden dat het beste bij jou past.

Bekijk onze lidmaatschappen

David Lloyd Rotterdam Blijdorp

Energieweg, 9 3041 JC
Rotterdam, Blijdorp
Bekijk op kaart
Phone
Bel ons:010 2451670
Club e-mail: [email protected]
Copyright 2023 David Lloyd Leisure Ltd.
VAT No. 740 5477 34 Registered Company No. 1516226 David Lloyd Leisure Ltd, The Hangar, Mosquito Way, Hatfield Business Park, Hatfield, Hertfordshire, AL10 9AX
*Disclaimer: images are for illustration only and may not be of the club you have selected.