Amsterdam
Verander club
Bij Amsterdam
Bekijk rooster
Clubfaciliteiten
Gezin & kids
Relax & Socialise
Lidmaatschappen
Club transformatie
Amsterdam
Verander club
Bij Amsterdam:
Bekijk rooster
Clubfaciliteiten
Gezin & kids
Relax & Socialise
Lidmaatschappen
Club transformatie
Login lid

AmsterdamClub transformatie

Je Club wordt vernieuwd

We investeren €5,6 miljoen om jouw Club compleet te vernieuwen tot één van de beste gezondheids- en wellnessclubs van Amsterdam. Een plek waar je kunt ontsnappen aan de drukte van de buitenwereld, waar je jezelf kan resetten en de energie en motivatie kan vinden om jezelf weer helemaal opnieuw op te laden.

Meer dan ooit wordt de club een toevluchtsoord waar je je echt kunt losmaken van de buitenwereld. Je thuis weg van huis, waar je je lichaam nieuwe energie kunt geven en je geest kunt verjongen. Een plek om tijd door te brengen met vrienden en familie, of gewoon een rustig toevluchtsoord weg van alles, om jezelf te verliezen in wat quality 'me time'.

Prachtige nieuwe studio's

Jouw Mind & Body, Cycle en High Impact studio's krijgen een strak boutique design met nieuwe opbergplekken. Zo ben je gemotiveerd, geïnspireerd voor al jouw favoriete lessen. Ook kan je een compleet nieuwe BLAZE-studio verwachten!

Vernieuwde kleedkamers en douches

Jouw nieuwe douches krijgen een strakke interieurafwerkingen, met een vleugje welverdiende luxe om je geest en lichaam na elke sessie weer te resetten. De kleedkamers worden een stijlvolle en comfortabele ruimte om je om te kleden, op te frissen en weer op te laden voor alles wat komen gaat.

Jouw nieuwe Spa Retreat

Onze prachtige nieuwe Spa Retreat wordt de perfecte plek om echt even te relaxen, of juist te herstellen na je workout. Met adembenemende experience ruimtes, waaronder citrusstoombaden, Himalaya-zoutsauna's, Fire & Ice kamer en luxe douches. Of ontspan in het hydrozwembad en droom weg op de verwarmde loungers.

State-of-the-art gym

Jij verdient het beste voor je workouts. Jouw sportschool krijgt een transformatie zodat je gemotiveerd blijft, geïnspireerd raakt en het uiterste uit iedere trainingssessie kunt halen. Je krijgt een breed scala aan de nieuwste en modernste apparatuur waar je straks mee aan de slag kunt. Van eersteklas functionele trainingsapparatuur voor zeer gerichte en effectieve krachttraining, tot een speciale herstelruimte waar je kunt stretchen en resetten. En ook zal de hele ruimte worden opgeknapt, gemoderniseerd. Met nieuwe verlichting en een strak en aantrekkelijk interieurdesign.

EGYM

We introduceren ook de revolutionaire fitness technologie, EGYM, die jouw prestaties naar een nog hoger niveau tilt. Met state-of-the-art technologie en een app die naadloos al je data integreert en je voortgang bijhoudt. Zo verbeter je niet alleen je techniek maar ervaar je ook een efficiënte full body workout op een eenvoudige en snelle manier.​​​​​​

Fantastische nieuwe kinderruimte

Ook onze kleintjes vergeten we niet. We creëren een gloednieuwe DL Kids-ruimte van 200m2 en een nieuwe, grotere crèche. Of je kleintjes nu van actieve sporten houden of creatief bezig willen zijn, ze zullen eindeloos plezier hebben in hun gloednieuwe activiteitenruimte.

Nieuwe Business Hub en Clubruimte

Jouw nieuwe Business Hub wordt een toevluchtsoord voor productiviteit, innovatie en focus. Met mooie werkplekken, oplaadpunten en snel en gratis internet. Het hart en de ziel van jouw Club, de Clubroom, krijgt nieuwe stijlvolle en comfortabele zitplaatsen, inclusief familiebooths. Het wordt de ideale plek om gezellig bij te praten, een hapje te eten, en weer rustig tot jezelf te komen.

De afbeeldingen zijn enkel bedoeld ter illustratie en geven een weergave van onze beoogde stijl- en ontwerprichting, maar kunnen verschillen van de definitieve vernieuwde club.

Ga door naar de volgende stap
Ontdek hoe een lidmaatschap bij David Lloyd Amsterdam jou en de 'familytime' met je gezin kunnen veranderen.
Copyright 2023 David Lloyd Leisure Ltd.
VAT No. 740 5477 34 Registered Company No. 1516226 David Lloyd Leisure Ltd, The Hangar, Mosquito Way, Hatfield Business Park, Hatfield, Hertfordshire, AL10 9AX
*Disclaimer: images are for illustration only and may not be of the club you have selected.