Capelle
Verander club
NL
Bij Capelle
Bekijk rooster
Clubfaciliteiten
Gezin & kids
Relax & Socialise
Lidmaatschappen
Veiligheidsmaatregelen
Club transformatie
Capelle
Verander club
Bij Capelle:
Bekijk rooster
Clubfaciliteiten
Gezin & kids
Relax & Socialise
Lidmaatschappen
Veiligheidsmaatregelen
Club transformatie
NL
Login lid
A group of children playing games in the club

CapelleClub voor kinderen

Children enjoying arts and crafts

Alle leeftijden welkom

Vanaf 3 maanden is je kindje welkom in onze creche. Vanaf 4 jaar bieden wij verschillende sportieve lessen en activiteiten aan. Door de week maar ook in het weekend. Bijvoorbeeld Judo(4+), Kickboksen, Yoga (4+) en Dansen (4+). Vanaf 10 jaar kunnen kinderen meedoen aan lessen zoals Fitteens en Family circuit (vanaf 8+)

De kidslessen die wij aanbieden en de openingstijden van de crèche vallen samen met volwassenen lessen zodat de hele familie zich kan vermaken op hetzelfde tijdstip. Ook in onze lounge is gedacht aan de kinderen. Terwijl jij ontspannen geniet van een heerlijke gezonde smoothie kunnen de kinderen spelen in de speciale kinderhoek.

A child playing tennis

Holiday camps

Tijdens de vakanties organiseren wij Holiday Camps. Je brengt de kids om 9 uur en haalt ze om 18 uur weer op. We beginnen altijd met leuke kennismakingsspelletjes in de Multihal zodat de kinderen elkaar meteen leren kennen en nieuwe vriendschappen kunnen sluiten. Daarna nemen we het programma van de dag door en starten we met het maken van een onvergetelijke dag. Zwemmen, bingo, tennis, judo, kickboksen, bootcamp, dansen, fitteens, knutselen etc… Elke dag is er een ander programma. Tussendoor verzorgen we een gezonde lunch en voldoende drinken en gezonde snacks.

De dag wordt aangeboden voor kinderen vanaf 5 jaar en is tegen extra betaling.

A tennis coach teaches a pair of children to improve their tennis

Zwemles

David Lloyd biedt zwemlessen aan vanaf 4 jaar. Wij werken volgens het ENVOZ systeem. Doe een keer mee met een gratis proefsessie. Samen met de zweminstructeur bepaal je wanneer het beste moment is om te starten. Wij bieden ook op bepaalde dagen baby en peuterzwemmen aan. Deze lessen vallen binnen het kinderlidmaatschap.

A group of children enjoy a birthday party

Feestjes

Naast kinderfeestjes organiseren wij ook altijd leuke extra activiteiten rondom Kerst, Sinterklaas en Pasen. Ook organiseren we een aantal keer per jaar een Family Day.

Bij David Lloyd Capelle is geen 1 kinderfeestje hetzelfde. We hebben veel leuke thema’s waaruit gekozen kan worden zoals: Fortnite, Kickboksen, Judo, Bootcamp, Tennis, Beauty, Dansen, Prinsessen en Piraten (met speurtocht). Wij staan altijd open voor andere ideeën of thema’s. Samen maken we een super leuk programma waar de kinderen het nog lang over zullen hebben.

The David Lloyd app
Boek onderweg
Download onze app om meerdere sessies voor kinderen te boeken en je crèche te betalen, waar je ook bent.
Download the iOS app
Download the Android app

Clubfaciliteiten

Highlights van David Lloyd Capelle*
A member exercising in the club

Ontdek Capelle

Ontdek meer
Ga door naar de volgende stap
Ontdek hoe een lidmaatschap bij David Lloyd Capelle jou en de 'familytime' met je gezin kunnen veranderen.
Copyright 2023 David Lloyd Leisure Ltd.
VAT No. 740 5477 34 Registered Company No. 1516226 David Lloyd Leisure Ltd, The Hangar, Mosquito Way, Hatfield Business Park, Hatfield, Hertfordshire, AL10 9AX
*Disclaimer: images are for illustration only and may not be of the club you have selected.