Being a member of David Lloyd Clubs

DAVID LLOYD CLUBS SPA

Met alles van sauna's en stoombaden met op maat gemaakte aromatherapiemelanges tot rustige spatuinen in de buitenlucht waar u kunt baden in de zon, zijn de spafaciliteiten van David Lloyd Clubs de perfecte plek om uw lichaam te verzorgen terwijl u geniet van de zo belangrijke rust en 'me-time'.

Perfect voor een ontspanningssessie na de training, wat rust terwijl de kinderen van hun zwemles genieten, of zelfs voor een hele dag volledige ontspanning. Onze spa's zijn allemaal van hoge kwaliteit en gemaakt om u een kalmerende ontsnapping te bieden aan de stress van het dagelijks leven.

Voor meer informatie over wat er bij jou in de buurt beschikbaar is,zoek je lokale club en ontdek je de spafaciliteiten.

David Lloyd Clubs Spa

SPA RETRAITE

Onze ultramoderne Spa Retreat bestemmingen bieden een rustgevende omgeving en een uitgebreide reeks hoogwaardige spafaciliteiten. Met een aantal ruime ruimten, waaronder heerlijke warmtekamers met aromatherapie op maat van David Lloyd Clubs, zijn onze Spa Retreats perfect, of u ons nu bezoekt voor een korte, verkwikkende rustpauze in de sauna na een training, of u laat verwennen met ons volledige aanbod aan luxe ervaringen.

 

Image of the spa retreat at David Lloyd Chigwell

VOORDELEN VAN HET GEBRUIK VAN DE SPA

Tijd doorbrengen in de spa is een heerlijke manier om het lichaam te genezen, de geest te kalmeren en te ontspannen van de dagelijkse beslommeringen.

 

Verwarmen, koelen en ontspannen zijn de drie basisprincipes die wij aanbevelen voor een spareis. Ga in de felle warmte van een sauna of stoombad, die de bloedsomloop stimuleren, je poriën openen om vuil uit je huid te verwijderen en je gewrichten en spieren te kalmeren. Stoomcabines staan ook bekend om hun gezondheidsvoordelen, zoals het helpen bij kleine ademhalingsproblemen en het verlichten van algemene pijntjes.

Als je klaar bent in de warmtekamer van je keuze, verfris je jezelf onder een koele douche - je zult je snel verkwikt en energiek voelen, terwijl het verkoelende effect ook goed is voor de bloedsomloop, de huid en het spierherstel.

Image of lady relaxing in the hydro pool at David Lloyd Chigwell

Spa overview

Spa time helps you take care of your well-being in different ways, from post-workout recovery to stress relief. At David Lloyd Clubs, we have a range of different spa facilities, depending on the club you choose, including:
  • Luxurious Spa Retreats
  • Tranquil Spa Gardens
  • Saunas
  • Steam rooms
  • Hydro pools
  • Bespoke David Lloyd Clubs aromatherapy blends
  • Sports massage