De tijd vliegt als je een dag in een van onze clubs doorbrengt met je gezin

Junior padel

Familieplezier

De tijd vliegt om als je de dag in een van onze clubs doorbrengt. En met zoveel om te doen zullen je kinderen niets dan plezier hebben. Er is keuze genoeg- ga lekker zwemmen, speel een potje tennis en en verwen jezelf met een maaltijd in ons restaurant.

En het draait niet alleen maar om tijd met elkaar door te brengen. Onze club stelt jouw kleintjes in staat om ook wat onafhankelijker te worden. Terwijl zij een leuke DL Kids les of activiteit doen, kun jij de spa bezoeken of deelnemen aan een groepsles. En onze volle evenementenkalender geeft aan dat er voldoende te doen is in de club,kids activiteiten, leuke avonden en koffieochtenden. Je hoeft je dus nooit te vervelen.

Family and kids

Familie en kinderactiviteiten

We willen allemaal het beste voor ons gezin en gezond en actief zijn is hier een belangrijk onderdeel van. Daarom hebben we een brede keuze aan activiteiten ontwikkeld zodat jullie allemaal samen in onze clubs kunnen genieten. Of je nu het oudste of het jongste lid bent, onze activiteiten, evenementenkalenders en club lounges hebben iets voor iedereen. En als je op zoek bent naar iets waar je kinderen blij van worden dan hebben we genoeg activiteiten die zij kunnen uitproberen. En bovendien geven wij de perfecte verjaardagfeestjes!

Dus als je wilt ontspannen, een beetje plezier wil hebben en wil genieten van wat tijd met je gezin dan kunnen we dat allemaal voor je verzorgen. En bovendien geven wij de leukste! verjaardagsfeestjes.

DL Kids playframe

Club lounges

Onze club lounges zijn niet alleen een plek om lekker te eten, maar ook een plek om te ontspannen, te werken of met nieuwe vrienden te kletsen.

We hebben gratis Wi-Fi in al onze clubs, dus als je nog even moet werken dan ben je van harte welkom in de club.

DL Kids creche

Kinderactiviteiten

Ons DL Kids programma is fantastisch om je kinderen actief te houden terwijl ze heel veel plezier hebben. En het beste is dat we het DL Kids programma hebben afgestemd op de groepslessen. Dus terwijl jij geniet van de club kunnen zij lekker sporten, spelletjes spelen of knutselen.

Onze DL Kids sessies zijn niet alleen een mooie manier om de kinderen te laten rennen, ze leren tegelijkertijd nieuwe vaardigheden of een nieuwe sport terwijl ze plezier hebben en nieuwe vriendjes maken.

DL Kids teens

Van kleuters tot tieners

Het is ongelooflijk wat je allemaal kunt leren tijdens het spelen en dat is waar het allemaal begint voor onze jongste leden in de crèche. Ons gekwalificeerde team in de crèche zorgt met liefde voor de kleintjes en creëren een fijne plek waar de kinderen plezier hebben en leren te spelen.

Naast dit, onze DL Kids sessies en de vakantieactiviteitenprogramma’s tijdens de schoolvakanties is er ook genoeg te doen voor de tieners die lid zijn van onze clubs. Zij mogen meedoen aan de lessen, lekker fit blijven in de fitness of een vriendje uitdagen op de tennisbaan.

Children playing in a DL Kids soft play area.

Kinderfeestje

Kinderfeestjes organiseren is altijd een uitdaging. Dus waarom laat je dat niet gewoon aan ons over? We hebben leuke thema's, lekker eten, partybags en natuurlijk heel veel spelletjes. Het enige wat je hoeft te doen is langskomen met het feestvarken, de gasten en een verjaardagstaart. 

En we regelen niet alleen verjaardagsfeestjes – we regelen ook speciale evenementen voor elke gelegenheid. Je kunt in de club ook Halloween, Pasen en Kerstmis vieren.