Binnenkort geopend - Nieuwe padelbanen

Eindhoven
Verander club
NL
Bij Eindhoven
Overzicht van de Club
Bekijk rooster
Clubfaciliteiten
Gezin & kids
Relax & Socialise
Lidmaatschappen
Eindhoven
Verander club
Bij Eindhoven:
Overzicht van de Club
Bekijk rooster
Clubfaciliteiten
Gezin & kids
Relax & Socialise
Lidmaatschappen
NL
Login lid
Tennis at David Lloyd
EindhovenTennisclub

Tennisclubfaciliteiten

Met zeven binnen- en acht buitenbanen kan je het hele jaar door een wedstrijdje spelen, je service oefenen of genieten van een leuk spelletje met het gezin. Probeer iets nieuws met onze squash- en badmintonvelden. Ook kan je deelnemen aan een van onze levendige sociale evenementen om in contact te komen met andere leden.

  • 7 indoor tennisbanen
  • 10 buiten banen
  • 4 squashbanen
  • 4 badmintonbanen
  • Multisporthal
  • Tennisevenementen
  • Tennis lessen
  • Binnenkort geopend - 2 Nieuwe buiten padelbanen

Starten

Als je nieuw bent in het tennis of behoefte hebt aan een tune-up zullen onze introductie-, beginners- en opfriscursussen, gegeven door deskundige coaches, je in een mum van tijd aces laten serveren.

People enjoying a game of tennis
A tennis coach helps a member improve her technique

Binnenkort geopend - Nieuwe padelbanen

Maak je klaar voor het spannende spel van Padel! Het is een snellere, dynamische versie van het tennis dat je al kent – met wat elementen van squash toegevoegd. Deze sport wordt in duo’s gespeeld op een gesloten veld, zo’n derde van een standaard tennisbaan. Als je ooit hebt gehoopt dat een potje tennis nog actievoller was, dan is Padel misschien de sport voor jou!

Meer informatie
A group of members congratulating each other after a strong game of tennis

Sociaal tennis

Blijf actief en ontmoet gelijkgestemde tennisliefhebbers op één van onze leuke competities, wekelijkse wedstrijden en sociale evenementen. Wat je niveau ook is, het is een geweldige manier om nieuwe mensen te vinden om mee te spelen.

Tijdschema weergeven
A member serving on the tennis courts

Competitief spel

Van hussel ochtenden en avonden, gezelligheidstoernooien tot KNLTB competities, er zijn tal van mogelijkheden om competitief te worden en je spel te testen.

Members enjoying a game of tennis at David Lloyd Eindhoven

De Tennisclub

De Tennisclub van David Lloyd Eindhoven heeft ongeveer 200 leden en we zijn altijd op zoek naar extra leden. Omdat we verbonden zijn met de KNLTB zijn er altijd mogelijkheden om deel te nemen aan officiële competities en toernooien. Voor teamtennis of om tegen een andere club te spelen, kun je je inschrijven bij de externe KNLTB-competitie. Of, als je in een competitie wilt spelen en wedstrijden wilt spelen wanneer het je uitkomt, schrijf je dan in voor de open KNLTB-toernooien.

David Lloyd Tennis Club (TCDL) heeft ook zijn eigen toernooien sinds 2006. Om lid te worden van de tennisclub vul je gewoon het inschrijvingsformulier in wat beschikbaar is bij de receptie en we helpen je om de betaling af te ronden.

The David Lloyd App
Boek onderweg
Download de app en je kunt altijd en overal de roosters bekijken, lessen te boeken en tennisbanen te reserveren vanaf waar je ook bent.
Download the iOS app
Download the Android app

Clubfaciliteiten

Highlights van David Lloyd Eindhoven*
A member exercising in the club

Ontdek Eindhoven

Ontdek meer
Ga door naar de volgende stap
Ontdek hoe een lidmaatschap bij David Lloyd Eindhoven jou en de 'familytime' met je gezin kunnen veranderen.
Copyright 2023 David Lloyd Leisure Ltd.
VAT No. 740 5477 34 Registered Company No. 1516226 David Lloyd Leisure Ltd, The Hangar, Mosquito Way, Hatfield Business Park, Hatfield, Hertfordshire, AL10 9AX
*Disclaimer: images are for illustration only and may not be of the club you have selected.