Utrecht
Verander club
NL
Bij Utrecht
Overzicht van de Club
Bekijk rooster
Clubfaciliteiten
Gezin & kids
Relax & Socialise
Lidmaatschappen
Utrecht
Verander club
Bij Utrecht:
Overzicht van de Club
Bekijk rooster
Clubfaciliteiten
Gezin & kids
Relax & Socialise
Lidmaatschappen
NL
Login lid
gym

Utrecht

Mississippidreef
161 3565 CE, Utrecht

Welkom bij David Lloyd Utrecht Sportschool

Gelegen nabij het dorp Maarssen tegenover het prachtige 19de-eeuwse Fort aan de Klop, is David Lloyd Utrecht een topfitnessbestemming voor het hele gezin. Train in de sportschool, trek wat baantjes in het zwembad of geniet van een welverdiende rustpauze in onze prachtige spa. Ook voor kinderen is er genoeg te doen, met onze fantastische crèche, sportcoaching, DL Kids-programma.

Gym in Utrecht

In onze gym in Utrecht vind je een breed aanbod aan fitnessapparatuur, de perfecte setting om aan je conditie te werken. Vernieuw je trainingsroutines en gebruik alles wat je nodig hebt voor jouw perfecte workout, waaronder losse gewichten, cardio apparaten en functionele trainingsapparatuur. Boek een-op-een sessies met onze deskundige personal trainers of vraag hulp aan ons vriendelijke fitnessteam om meer uit je training te halen en vooruitgang te boeken bij je fitnessdoel.

Bekijk onze gym faciliteiten

Zwembaden in Utrecht

Met ons binnenzwembad, het plonsbad voor kinderen en ligstoelen aan het zwembad is er voor alle leeftijden iets te beleven, of je nu wilt trainen, ontspannen of spelen. Onze deskundige instructeurs staan ​​klaar om jij en jouw kinderen te coachen in onze één-op-één-sessies, aqualessen en het ABC-zwemprogramma voor kinderen.

Bekijk onze zwemfaciliteiten

Spa in Utrecht

Neem na een intensieve workout of een drukke dag op kantoor even de tijd voor jezelf en kom tot rust in onze luxueuze spa. Van sauna tot stoombad, beschouw dit als jouw eigen heiligdom om vermoeide spieren te verzachten, je zintuigen te kalmeren en je geest tot rust te brengen.

Bekijk de spafaciliteiten

Groepslessen in Utrecht

Met 70 lessen en 2 hypermoderne studio's voor groepslessen is fitness een sociaal evenement bij David Lloyd Utrecht. Kies uit een enorm aanbod aan groepslessen, waaronder HIIT (intervaltraining met hoge intensiteit), yoga, Pilates en cardio, of probeer iets compleet nieuws met onze exclusieve workout BLAZE. Wat je smaak ook is - en wat je fitnessdoelen ook zijn - je vindt zeker een les die bij je past.

Bekijk onze groepslessen

Familieactiviteiten en crèche in Utrecht

David Lloyd Utrecht is een gezondheids- en fitnessclub voor het hele gezin. Van deskundige coaching tot DL Kids activiteiten en verjaardagfeestjes, we hebben alles wat jouw kleintjes nodig hebben om op te bloeien en plezier te hebben - zodat jij in alle vrijheid kan genieten van de club. Hou een oogje in het zeil voor ons enorme aanbod aan leuke evenementen voor het gezin het hele jaar door.

Bekijk onze gezinsfaciliteiten

Hoe kom ik bij David Lloyd Utrecht

Gelegen nabij het dorp Maarssen tegenover het prachtige 19de-eeuwse Fort aan de Klop

Clubfaciliteiten

Highlights van David Lloyd Utrecht*

Lidmaatschap bij David Lloyd Utrecht

Als lid van David Lloyd Utrecht word je onderdeel van de fitness community en heb je daarmee toegang tot onze unieke faciliteiten. Afhankelijk van je lidmaatschap vorm kan je gebruikmaken van de gym, diverse groepslessen, binnenzwembad, luxe spa, squashbanen, clubruimte en nog veel meer. Bekijk de verschillende soorten lidmaatschappen en kies het pakket dat het beste bij jou en jouw behoeftes past.

Bekijk onze lidmaatschappen

David Lloyd Utrecht

Mississippidreef
161 3565 CE, Utrecht
Bekijk op kaart
Phone
Bel ons:030 2644000
Club e-mail: [email protected]
Copyright 2023 David Lloyd Leisure Ltd.
VAT No. 740 5477 34 Registered Company No. 1516226 David Lloyd Leisure Ltd, The Hangar, Mosquito Way, Hatfield Business Park, Hatfield, Hertfordshire, AL10 9AX
*Disclaimer: images are for illustration only and may not be of the club you have selected.